ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

1. Τρόποι παράδοσης

Οι αποστολές των παραγγελιών πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω courier. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία αποστολής και παραλαβής προϊόντων.

Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας ο πελάτης επιλέγει την ταχυδρομική διεύθυνση στην οποία επιθυμεί να αποσταλεί η παραγγελία του, στην ενότητα «ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ».

Μόλις ολοκληρωθεί η καταχώρηση της παραγγελίας, αποστέλλεται αυτόματα email στον πελάτη με την ανάλυση της παραγγελίας του.

Δεν είναι δυνατή η αποστολή των παραγγελιών εκτός Ελλάδος με courier.

2. Έξοδα Αποστολής Παραγγελίας

Δωρεάν έξοδα αποστολής: Για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους ογδόντα (80) ευρώ και άνω ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής.

Χρέωση εξόδων αποστολής: Για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους κάτω των ογδόντα (80) ευρώ ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής.

Εντός Αττικής τα έξοδα αποστολής είναι 2.80€ για πληρωμή με κάρτα και 4.5€ για πληρωμή με αντικαταβολή. Για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι 4€ για πληρωμή με κάρτα 4.5€ για πληρωμή με αντικαταβολή. Επίσης για τις παραγγελίες εντός Αθηνών υπάρχει η δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης για παραγγελίες που θα υποβληθούν έως τις 12:00μ.μ. με κόστος 10.5€

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ανάλυση της παραγγελίας. Ο πελάτης δε χρειάζεται να κάνει τίποτε άλλο.

3. Εναλλακτικοί τρόποι αποστολής

Θέλετε κάποιο συγκεκριμένο τρόπο αποστολής και παραλαβής για τις αγορές σας? Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε προσωποποιημένα.