ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣΜεταφερθήκαμε πρόσφατα! Το Studio του Κολωνακίου και το εκπαιδευτικό κέντρο μεταφέρθηκαν σε νέο σύγχρονο κτίριο (από Χάρητος 4), στην διεύθυνση Αναγνωστοπούλου 37.


ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ρίξτε μια ματιά στις συχνές ερωτήσεις σε περίπτωση που έχετε απορίες για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας. Δεν βρίσκετε σχετική ερώτηση; Καλέστε μας!

Έχουμε επιλέξει να διατηρούμε τα group μας με πάρα πολύ μικρό αριθμό ατόμων για λόγους σωστής και μεθοδικής εκπαίδευσης. Παρέχουμε και εξειδικευμένα ατομικά σεμινάρια. Για το λόγο αυτό διενεργούμε συχνά τα σεμινάρια μας, εξυπηρετώντας μεγάλο αριθμό εκπαιδευόμενων παρά τα μικρά τμήματα. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τις διαθέσιμες ημερομηνίες και τις πιθανές διευκολύνσεις για group άνω των 2 ατόμων.

Το κόστος αποστολής των προϊόντων διαφέρει ανά περίπτωση. Εντός Αττικής τα έξοδα αποστολής είναι 2.80€ για πληρωμή με κάρτα και 4.5€ για πληρωμή με αντικαταβολή. Για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι 4€ για πληρωμή με κάρτα 4.5€ για πληρωμή με αντικαταβολή. Επίσης για τις παραγγελίες εντός Αθηνών υπάρχει η δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης για παραγγελίες που θα υποβληθούν έως τις 12:00μ.μ. με κόστος 10.5€

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:
1. Πληρωμή με κάρτα μέσω του περιβάλλοντος της τράπεζας EUROBANK.
2. Πληρωμή μέσω Paypal με χρήση λογαριασμού paypal ή άλλη κάρτα.
3. Πληρωμή μέσω τραπεζικής μεταφοράς (π.χ. μέσω i-bank).
4. Πληρωμή στο κατάστημα (επιλέγετε ένα από τα καταστήματα).
5. Πληρωμή με αντικαταβολή με κόστος 4.5€ πανελλαδικά.

Συνήθως οι παραγγελίες μας συσκευάζονται και αποστέλλονται την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη σε περίπτωση περασμένης ώρας ή μεγάλου όγκου παραγγελιών. Κατά κανόνα η παραγγελία θα έρθει στα χέρια σας εντός 1-3 εργάσιμων ημερών. Λόγω της κατάστασης που βιώνουμε στην Covid-19εποχή, ζητούμε την κατανόηση σας σε οποιαδήποτε καθυστέρηση μπορεί να προκύψει από την πλευρά της μεταφορικής εταιρείας.

Μπορείτε να κλείσετε ένα online ραντεβού για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στα καταστήματα μας. Συμπληρώστε την φόρμα κρατήσεων που βρίσκεται στην αρχική σελίδα ή στην σελίδα Online Κράτηση και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να επιβεβαιώσει την κράτηση. Προτιμάτε την τηλεφωνική επικοινωνία; Κανένα πρόβλημα. Καλέστε μας για να κλείστε το ραντεβού σας τηλεφωνικά.

Μπορείτε να κλείσετε online την θέση σας για το επόμενο σεμινάριο. Συμπληρώστε την φόρμα κρατήσεων που βρίσκεται στην σελίδα Σεμινάρια και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να επιβεβαιώσει την θέση. Προτιμάτε την τηλεφωνική επικοινωνία; Κανένα πρόβλημα. Καλέστε μας για να κρατήσετε την θέση σας στο σεμινάριο τηλεφωνικώς.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

Στείλτε μας ένα ηλεκτρονικό μήνυμα συμπληρώνοντας της παρακάτω φόρμα. Ένας εκπρόσωπος μας θα χαρεί να σας απαντήσει το συντομότερο.

  Θα θέλατε να λαμβάνετε προσφορές με ενημερωτικά email αποκλειστικά για τα μέλη μας? (προαιρετικό)

  Περισσότερες συχνές ερωτήσεις

  Έχετε περισσότερες ερωτήσεις; Ρίξτε μια ματιά στην ενότητα ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ στην ιστοσελίδα μας:

  ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

  Βρείτε μας στα Social Media

  Πραγματοποιήστε online κράτηση από την ιστοσελίδα μας συμπληρώνοντας την φόρμα κράτησης. Ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για την επιβεβαίωση της κράτησης.