Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε το 2006 από την Κα.Κατερίνα Κουσουρή και την Κα.Μαργαρίτα Βουραζέρη. Είναι η πρώτη εταιρεία που έφερε το ημιμόνιμο μακιγιάζ στην Ελλάδα και ασχολήθηκε αποκλειστικά με το ημιμόνιμο μακιγιάζ και τα εξτένσιον βλεφαρίδων. 

Η εταιρεία ονομάζεται Permanent Beauty και διαθέτουμε δύο πολυτελή στούντιο ομορφιάς για υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στο Κολωνάκι και στην Κηφισιά. Το εκπαιδευτικό μας κέντρο Beauty Academy λειτουργεί σε νέο σύγχρονο χώρο στη διεύθυνση Αναγνωστόπουλου 37, στο Κολωνάκι, για πιστοποιημένη εκμάθηση ημιμόνιμου μακιγιάζ και εξτένσιον βλεφαρίδων.

Starslashes ονομάζεται το brand πίσω από τα πολυτελή studio περιποίησης Permanent Beauty. Διαχειρίζεται την χονδρική πώληση και προμηθεύει τους επαγγελματίες με επαγγελματικά προϊόντα βλεφαρίδων, μόνιμου μακιγιάζ και μεσοθεραπείας μέσω του e-shop και των καταστημάτων.

Επισκεφθείτε το website

Σεμινάρια Be a Lash Expert

Βe a Lash Expert!

Παρακολουθήστε τα σεμινάρια μας στα εξειδικευμένα μας εργαστήρια και γίνετε ειδικοί στην τοποθέτηση βλεφαρίδων. Παρέχεται επαγγελματική εκπαίδευση με χρήση κορυφαίων υλικών, καθώς και βεβαίωση παρακολούθησης.

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΑΣ

Θέλετε να μας γνωρίσετε από κοντά;

Θα είναι χαρά μας!

Ελάτε στο κεντρικά μας καταστήματα στο Κολωνάκι ή/και την Κηφισιά να δείτε την έκθεση προϊόντων και την πλήρη γκάμα βλεφαρίδων. Γνωρίζουμε πως οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά, επομένως θα χαρούμε να μας επισκεφθείτε! ​ Οι διευθύνσεις μας είναι: ​

Αναγνωστόπουλου 37, Κολωνάκι, Αθήνα, T.K. 106 73
Πλησίον στάση Μετρό “Ευαγγελισμός”

Αργυροπούλου 2, Κηφισιά, Αθήνα, T.K. 145 62
Πλησίον στάση Μετρό “Κηφισιά”

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΣ

ΒΟΥΡΑΖΕΡΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
OWNER / Certified Trainer

ΚΟΥΣΟΥΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
OWNER / Certified Trainer

Η εταιρεία μας

Η Permanent Beauty είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που εισήγαγε τεχνικές και προϊόντα βλεφαρίδων και μόνιμου μακιγιάζ το 2006. Διαθέτουμε δύο πολυτελή studio και ένα σύγχρονο κέντρο εκπαίδευσης.