Καλοκαιρινή προσφορά

Ξενοιάστε για το καλοκαίρι με τις προσφορές σε ημιμόνιμο μακιγιάζ, περιποίηση φρυδιών και βλεφαρίδων!

Υπηρεσίες για βλεφαρίδες

Εδώ θα βρείτε την κατάλληλη περιποίηση για τις βλεφαρίδες και τα φρύδια σας. Προσφέρουμε κορυφαία αποτελέσματα για κάθε περίσταση. Τοποθέτηση one by one, 3D έως και 10D, βαφή, περιποίηση, θεραπεία και πολλά άλλα.

Περιποίηση, θεραπεία βαφή φρυδιών

Υπηρεσίες για περιποίηση φρυδιών, ειδικές θεραπείες και βαφή.

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ

Είμαστε η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που έφερε τις υπηρεσίες Ημιμόνιμου Μακιγιάζ

Διόρθωση - Αφαίρεση Ημιμόνιμου Μακιγιάζ

Είσαστε απογοητευμένες με το αποτέλεσμα που είχατε ως πελάτες σε άλλες εταιρείες; Είμαστε ειδικοί στην διόρθωση καθώς και στην αφαίρεση ημιμόνιμου μακιγιάζ.

Μεσοθεραπεία

Αισθητική

Νέες, εξειδικευμένες υπηρεσίες αισθητικής.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες μας

Η διάρκεια των εξτένσιον εξαρτάται από τον κύκλο ζωής της φυσικής βλεφαρίδας. Ωστόσο γενικότερα παραμένουν σε καλή κατάσταση περίπου 3 εβδομάδες, ο οποίος είναι και ο ιδανικός χρόνος για να γίνει συντήρηση. Σε 1.5 με 2 μήνες θα έχουν φύγει όλες.

Ιδανικά η συντήρηση πρέπει να γίνεται κάθε 3 εβδομάδες.

Στην One by One μπαίνει ένα εξτένσιον σε μια φυσική βλεφαρίδα και δίνει πιο φυσικό αποτέλεσμα.
Στα 3D και γενικά στις βλεφαρίδες μεγάλου όγκου τοποθετούμε ένα τουφάκι από εξτένσιον σε κάθε φυσική βλεφαρίδα. Το τουφάκι το δημιουργούμε εκείνη την ώρα και αποτελείται από 3 και πάνω βλεφαρίδες. Οι βλεφαρίδες που είναι για αποτέλεσμα μεγάλου όγκου είναι πολύ πιο λεπτές και ελαφριές και γιαυτό μπορούμε να τοποθετούμε πολλές χωρίς να επιβαρύνεται η φυσική βλεφαρίδα. Αυτό δίνει τη δυνατότητα να έχουμε πιο έντονο αποτέλεσμα (από ότι στα One by One) σε σχέση με την πυκνότητα.

Αρχικά εξαρτάται από τον κύκλο ζωής της φυσικής βλεφαρίδας. Επίσης υπάρχουν κάποιοι “κανόνες” που πρέπει να ακολουθήσουμε για να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια. Αυτοί είναι οι εξής:

  • Δεν πρέπει να βραχούν για τις πρώτες 48 ώρες.
  • Δεν πρέπει να τρίβουμε και να τραβάμε τις βλεφαρίδες.
  • Απαγορεύονται τα προϊόντα που περιέχουν λάδι.
  • Να μη χρησιμοποιούνται λιπαρά και ανεξίτηλα καλλυντικά.

Όλα τα προϊόντα μας είναι υποαλλεργικά και φυσικά όλα τα επαγγελματικά μας εργαλεία αποστειρώνονται επιμελώς. Ωστόσο σε πολύ αλλεργικά άτομα μπορούμε πάντα να διενεργήσουμε ένα δοκιμαστικό τεστ.

Εάν γίνεται σωστή τοποθέτηση από εκαπιδευμένες τεχνήτριες και εξειδικευμένο ινστιτούτο δεν υπάρχει φόβος καταστροφής ή βλάβης του θύλακα και της βλεφαρίδας. Παρ’όλα αυτά καλό θα ήταν να γίνεται ένα διάλειμμα 2 μηνών (όπου χρειάζεται για την πλήρη ανανέωση των βλεφαρίδων), μετά από συνεχόμενη τοποθέτηση (π.χ. χρήση εξτένσιον για 4-6 μήνες συνεχόμενα).