Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες μας

Πόσο διαρκούν τα εξτένσιον βλεφαρίδων;

Η διάρκεια των εξτένσιον εξαρτάται από τον κύκλο ζωής της φυσικής βλεφαρίδας. Ο μέσος χρόνος διάρκειας είναι περίπου 3 εβδομάδες.

Κάθε πότε θα πρέπει να γίνεται συντήρηση;

Ιδανικά η συντήρηση πρέπει να γίνεται κάθε 3 εβδομάδες.

Ποια η διαφορά μεταξύ του One by One από τα 3D;

Στην One by One τοποθέτηση μπαίνει ένα εξτένσιον σε μια φυσική βλεφαρίδα και δίνει πιο φυσικό αποτέλεσμα.
Στην 3D τοποθέτηση και γενικά στην τοποθέτηση βλεφαρίδων μεγάλου όγκου μπαίνει ένα τουφάκι από εξτένσιον σε κάθε φυσική βλεφαρίδα. Το τουφάκι το δημιουργούμε εμείς και αποτελείται από 3 εως 5 βλεφαρίδες. Οι βλεφαρίδες μεγάλου όγκου είναι πιο λεπτές και ελαφριές και γι αυτό μπορούμε να τοποθετούμε περισσότερες χωρίς να επιβαρύνεται η φυσική βλεφαρίδα. Έτσι το αποτέλεσμα είναι πιο έντονο. 

Από τι εξαρτάται η διάρκεια των εξτένσιον;

Αρχικά εξαρτάται από τον κύκλο ζωής της φυσικής βλεφαρίδας. Επίσης υπάρχουν κάποιοι “κανόνες” που πρέπει να ακολουθήσουμε για να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια. Αυτοί είναι οι εξής:

  • Δεν πρέπει να βραχούν για τις πρώτες 48 ώρες.
  • Δεν πρέπει να τρίβουμε και να τραβάμε τις βλεφαρίδες.
  • Απαγορεύονται τα προϊόντα που περιέχουν λάδι.
  • Να μη χρησιμοποιούνται λιπαρά και ανεξίτηλα καλλυντικά.
Υπάρχει πιθανότητα αλλεργίας;

Όλα τα προϊόντα μας είναι υποαλλεργικά και όλα τα επαγγελματικά μας εργαλεία αποστειρώνονται επιμελώς. Ωστόσο σε άτομα με αλλεργίες προτείνουμε ένα δοκιμαστικό τεστ πριν την τοποθέτηση.

Επηρεάζονται οι φυσικές μας βλεφαρίδες;

Όταν γίνεται σωστή τοποθέτηση από εκπαιδευμένες τεχνήτριες και εξειδικευμένο ινστιτούτο δεν υπάρχει φόβος καταστροφής ή βλάβης του θύλακα και της βλεφαρίδας. Προτείνουμε ένα διάλειμμα 2 μηνών μετά από συνεχόμενη τοποθέτηση (κάθε 4-6 μήνες).  Δύο μήνες διάλειμμα είναι ο χρόνος που χρειάζεται για την πλήρη ανανέωση των βλεφαρίδων. 

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το e-shop και τα τα προϊόντα ή τα online bookings.

Ποιο είναι το κόστος αποστολής των προϊόντων?

Το κόστος αποστολής των προϊόντων διαφέρει ανά περίπτωση. Εντός Αττικής τα έξοδα αποστολής είναι 2.80€ για πληρωμή με κάρτα και 4.5€ για πληρωμή με αντικαταβολή. Για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι 4€ για πληρωμή με κάρτα 4.5€ για πληρωμή με αντικαταβολή. Επίσης για τις παραγγελίες εντός Αθηνών υπάρχει η δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης για παραγγελίες που θα υποβληθούν έως τις 12:00μ.μ. με κόστος 10.5€

Με ποιους τρόπους πληρωμής μπορώ να πραγματοποιήσω τις αγορές μου?

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:
1. Πληρωμή με κάρτα μέσω του περιβάλλοντος της τράπεζας EUROBANK.
2. Πληρωμή μέσω Paypal με χρήση λογαριασμού paypal ή άλλη κάρτα.
3. Πληρωμή μέσω τραπεζικής μεταφοράς (π.χ. μέσω i-bank).
4. Πληρωμή στο κατάστημα (επιλέγετε ένα από τα καταστήματα).
5. Πληρωμή με αντικαταβολή με κόστος 4.5€ πανελλαδικά.

Πόσο θα διαρκέσει η αποστολή προϊόντων?

Συνήθως οι παραγγελίες μας συσκευάζονται και αποστέλλονται την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη σε περίπτωση περασμένης ώρας ή μεγάλου όγκου παραγγελιών. Κατά κανόνα η παραγγελία θα έρθει στα χέρια σας εντός 1-3 εργάσιμων ημερών. Λόγω της κατάστασης που βιώνουμε στην Covid-19εποχή, ζητούμε την κατανόηση σας σε οποιαδήποτε καθυστέρηση μπορεί να προκύψει από την πλευρά της μεταφορικής εταιρείας.

Πως μπορώ να κλείσω online ραντεβού για περιποίηση σε ένα από τα καταστήματά σας?

Μπορείτε να κλείσετε ένα online ραντεβού για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στα καταστήματα μας. Συμπληρώστε την φόρμα κρατήσεων που βρίσκεται στην αρχική σελίδα ή στην σελίδα Online Κράτηση και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να επιβεβαιώσει την κράτηση. Προτιμάτε την τηλεφωνική επικοινωνία; Κανένα πρόβλημα. Καλέστε μας για να κλείστε το ραντεβού σας τηλεφωνικά.

Τα σεμινάρια έχουν προκαθορισμένο αριθμό διαθέσιμων θέσεων?

Έχουμε επιλέξει τα διατηρούμε τα group μας με πάρα πολύ μικρό αριθμό ατόμων για λόγους σωστής και μεθοδικής εκπαίδευσης. Για το λόγο αυτό διενεργούμε συχνά τα σεμινάρια μας, εξυπηρετώντας μεγάλο αριθμό εκπαιδευόμενων παρά τα μικρά τμήματα.

Πως μπορώ να δηλώσω συμμετοχή για κάποιο από τα σεμινάρια σας?

Μπορείτε να κλείσετε online την θέση σας για το επόμενο σεμινάριο. Συμπληρώστε την φόρμα κρατήσεων που βρίσκεται στην σελίδα Σεμινάρια και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να επιβεβαιώσει την θέση. Προτιμάτε την τηλεφωνική επικοινωνία; Κανένα πρόβλημα. Καλέστε μας για να κρατήσετε την θέση σας στο σεμινάριο τηλεφωνικώς.